2016. júl 01.

A napló(m)ról.

írta: PeatMNemeth
A napló(m)ról.

Miről is fog szólni a napló(m)?

Lényegében bármiről, ami velem történik. Jó, nem fogom a napi rutinomat blogposztokba sürítve adagolni óránként. Ahogy a cím is utal rá, ez tényleg egy napló. A mindennapok történéseit fogom itt megjeleníteni, legyen szó munkáról, egy nagyon jó kávézóról/étteremről, vagy bármi másról, ami épp jön.

Ami viszont fontos, hogy igyekezni fogok sok hasznos, munkámhoz kapcsolódó üzleti témájú posztot írni. Bemutatkozásnál írtam, hogy az EVEREST-nél dolgozom. Ehhez kapcsolódik az első fül, az EVEREST. Itt fogod megtalálni az összes ilyen témájú írásomat, remélem hasznodra válik.

A Gasztro címszó alatt az általam látogatott vendéglátóhelyekről találsz majd véleményeket. Ezeket ajánlásnak szánom, fontos kiemelnem, hogy nem az adott helynek a hirdetését fogod itt olvasni. Szeretek jókat enni és gyengém a jó kávé, különösen az espresso. Feketén. 

Szórakozás. Na, igen. Budapesten időnként azért szórakozik is az ember. Lényegében itt beszámolók lesznek egy-egy buliról, bulihelyszínről, de itt sem hirdetés céljából. Lesz még itt mozi, színház, sport, rendezvény, minden, amit szórakozásnak lehet tekinteni.

Van még itt egy galéria is, itt a saját képeimet találod. Van köztük régebbi is, de újak is várhatók.

Az Ismerd meg az ajánlatom résznél a cégem bemutatkozását találod, amennyiben részletesebben érdekel, akkor ott jelentkezni is tudsz egy ingyenes konzultációra.

Idővel még bővülhet a rovatok száma, egyelőre örülök, ha ezeket sikerül lényegi tartalommal feltöltenem. 

Szólj hozzá